cirkelzaagbladen


Eumenia cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Eumenia
modelnummer afmeting
ML50L
220 x 30 mm
     ZAAGBLADEN & GADGETS

Het Oostenrijkse Eudora Werke in Wells produceerde de Eumenia radiaalmachines. Dit waren radiaalzaagmachines die simpel van opzet waren maar daarmee zeer degelijk waren uitgevoerd. Daarnaast was Eudorawerke de fabrikant van eveneens zeer degelijke wasmachines die dan ook zeer lang mee konden. Wellicht om die reden sloot de Eudora-fabriek indertijd haar deuren.

Grondlegger Steiniger produceert tegenwoordig alleen nog maar EMCO metaalbewerkingsmachines als CNC gestuurde draaibanken en CNC freesmachines.

eumenia circular saw blades

Eumenia
Österreich

website: Facebook Eumenia
website: Steiniger

eumenia-universeelzaag
eumenia radiaalzaag m50l

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat in je cirkelzaagmachine. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links