cirkelzaagbladen


Fein cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Fein
modelnummer afmeting
SSK646
150 x 20 mm
SSL646
150 x 20 mm
SSK660
160 x 20 mm
SSK661
210 x 30 mm
ZAAGBLADEN & GADGETS

Fein is in 1867 opgericht door uitvinder Wilhelm Fein in Schwãbisch Gmünd in Duitsland en werd bekend vanwege de oscilerende multitool gereedschappen. Fein is uitgegroeid tot een wereldwijde speler in elektrische gereedschappen in zowel houtbewerking, metaalbewerking, interieurbouw en automotive.

fein woodworking machines

Fein Group
Germany

website: fein.com

fein slugger zaagblad
fein slugger metaalcirkelzaagmachine

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen. Op de afbeelding zie je de Fein handcirkelzaag type Slugger welke geschikt is voor het zagen van metaal.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links