cirkelzaagbladen


Fezer cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Fezer
modelnummer afmeting
KG20
200 x 18 mm
KG205
205 x 18 mm
KG25
250 x 32 mm
KG30
300 x 32 mm
KG40 S
400 x 32 mm
AB600
600 x 32 mm


     ZAAGBLADEN & GADGETS

Fezer
De oorsprong van het Fezer-bedrijf gaat terug tot het jaar 1928. Op dat moment richtten de heren Fezer en Stoll het bedrijf FESTO op. Al na 5 jaar verliet Albert Fezer het bedrijf en richtte hij zijn eigen bedrijf FEZER op. In het begin werden machines voor de houtbewerking gemaakt. Pas vele jaren later, in 1961, kwam hij in de vacuumindustrie. Allereerst werden vacuumklemmen voor de houtindustrie vervaardigd en daarna vrij snel grotere vacuumheffers voor het hanteren van staal. Stoll ging verder met Festo, dat zich richtte op de fabricage van elektrische gereedschappen en van door lucht gedreven besturingen. Eind vorige eeuw werd Festo nog eens opgesplitst in Festo dat zich bleef bezighouden met pnaumatiek en Festool dat zich volledig ging richten op de elektrische gereedschappen.

fezer woodworking machines

Albert Fezer Maschinenfabrik GmbH
Hauptstraße 37 - 39
73730 Esslingen
Germany

website: fezer.com


fezer radiaalzaagmachine

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links