cirkelzaagbladen


Panasonic cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Panasonic
modelnummer afmeting
EY3501
110 x 20 mm
EY3530
135 x 20 mm
EY4542
135 x 20 mm
EY45A2
135 x 20 mm
ZAAGBLADEN & GADGETS

Panasonic Electric Works Europe AG, gevestigd in Ottobrunn, is het Europese hoofdkantoor voor de business unit Industrial Devices van Panasonic Corporation met een uitgebreid productspectrum voor automatiseringsproducten en elektronische componenten. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Panasonic snoerloze elektrische gereedschappen om vaklieden en de industrie van professionele apparatuur te voorzien.

panasonic woodworking machines

Panasonic Powertools
Ottobrunn
Germany

website: www.panasonic-powertools.eu

panasonic-accu-multizaag

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links