cirkelzaagbladen


Perles cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Perles
modelnummer afmeting
25S
100 x 12 mm
SC47C
140 x 20 mm
KS50, Peugot, SC53C
150 x 20 mm
FIP50S
180 x 20 mm
KS85
230 x 30 mm
ZAAGBLADEN & GADGETS

PERLES, opgericht in 1936, heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling en productie van elektrische handgereedschappen. Toch kom je het merk in ons land niet veel tegen. Achter de geavanceerde elektronica in de diverse machines zit het bedrijf Atech, ontwikkelaar van onder andere elektronische regelingen.

Perles heef een lijn laag voltage machines. Machines die draaien op een spanning van 48V een serie machines die loopt 72 volt. Deze worden veel gebruikt in situaties die vragen om exta veiligheid.

perles woodworking machines

Perles
Poslovna cona A10
4208 Sencur
Slovenia

website: www.Perles.com

perles cirkelzaag

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links