cirkelzaagbladen


Robland cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Robland
modelnummer afmeting
K210-260
240 x 30 mm
X260
250 x 30 mm
K310, X310
300 x 30 mm
ZAAGBLADEN & GADGETS

Robland worden sinds 1968 geproduceerd bij Werkhuizen Landuyt het Belgische Brugge. Robland machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en je ziet ze dan ook onder andere in de werkplaats van timmerbedrijven, interieurbouwers, jachtbouwers en timnmerfabrieken.

Er worden combinatiemachines geproduceerd, al dan niet computer-gestuurd. Maar ook cirkelzaagmachines, paneelzaagmachines, freestafels, vandikte-banken en stofafzuigingen. De machines worden via de machinehandel verkocht.

robland woodworking machines

Robland
Kolvestraat 44
8000 Brugge
Belgium

website: www.robland.com

robland-hx310-pro

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links