cirkelzaagbladen


Rockwell cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Rockwell
modelnummer afmeting
346, 63416
170 x 16 mm
315, 4500, 63417
184 x 16 mm
368, 63418
220 x 20 mm
ZAAGBLADEN & GADGETS

Rockwell is een amerikaanse fabrikant van elektrisch handgereedschap, vergelijkbaar met de bekende merken van elektrische gereedschappen die in ons land het meest bekend zijn. Bij Rockwell leveren ze boormachines, oscilerende multitoolmachines, cirkelzaagmachines, decoupeerzaagmachines, schuurmachines, enz. Daarnaast voeren ze een serie snoerloos gereedschap als accuboormachines, hamers en slagmoersleutels. In ons land kom je het merk Rockwell vrijwel niet tegen.

rockwell woodworking machines

Rockwell
USA

website: www.rockwelltools.com

rockwell-cirkelzaag

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links