cirkelzaagbladen


Stanley cirkelzaagbladen

Overzicht van cirkelzaagbladen passend in machines van het merk Stanley
modelnummer afmeting
FME300K
190 x 16 mm
FME720
255 x 30 mm
FME700
355 x 25,4 mm
ZAAGBLADEN & GADGETS

Stanley Masters staat voor professionele elektrische gereedschappen die de klus klaren onder zware, professionele werkomstandigheden.

Bij Stanley integreren we de nieuwste technologie al meer dan 90 jaar in onze elektrische gereedschappen. Dat betekent dat we een unieke kennis hebben van wat professionele gebruikers van elektrisch gereedschap echt willen. Rechttoe rechtaan functionele tools die robuustheid, eenvoudige en effectieve bediening combineren met een ongeėvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Zodat u zich kunt concentreren op het klaren van de klus in de kortst mogelijke tijd!

stanley woodworking machines

Stanley
for contact, see website: www.stanley.com

stanley cirkelzaag

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een cirkelzaagblad met de juiste diameter en asgat. Een iets kleiner zaagblad is meestal geen probleem maar overdrijf het niet. Bij een te klein zaagblad komt het toerental niet overeen en een te klein zaagblad bevat waarschijnlijk minder zaagtanden op de totale omtrek van het blad met een minder mooi zaagresultaat en een versnelde slijtage tot gevolg. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk te vullen met cirkelzaag opvulringen.

Tegenwoordig worden in hout vrijwel uitsluiten widia (of hardmetaal) zaagbladen gebruikt, in de metaal komen zaagbladen voor in HSS staal.Overzicht zaagbladen per merk


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links