Bouwmachines, Materieel & Gereedschappen

Over machines en materieel voor bouw, constructie, civiele techniek en industrie met een overzicht van fabrikanten en leveranciers van bouwmachines en apparatuur.

Fabrikanten - Importeurs

Machine- & Materieelverhuur

Hoewel het aanschaffen van machines en materieel aantrekkelijk kan lijken, is voor veel bedrijven huren vaak voordeliger. Als het werk klaar is, wordt de machine weer ingeleverd of opgehaald, zijn ze er vanaf en hebben er geen omkijken meer naar. Bovendien kunnen ze er bij een betrouwbare verhuurder van uitgaan dat ze een goede machine inhuren en neemt het verhuurbedrijf vaak het transport en het onderhoud op zich.

Extra

Nieuws Bouw &
Bouwmaterieel
Afm.diamant-
zaagbladen
Evenementen
Locaties e.d.

Voor een internationaal overzicht van handelaren in gebruikte machines en gebruikt materieel zoals wielladers, graafmachines, verreikers, dumpers en schovels, linken wij door naar de website machinerytraders.online. Handig voor wie op zoek is naar een 2e hands aggregaat, betonmixer, bouwdroger, bouwlaser, waterpomp, luchtcompressor of een infra machine voor de grond- wegen- of waterbouw.

Zwaar materieel verwijst naar zware voertuigen, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van bouwtaken, meestal voor grondwerkzaamheden. Ze staan ook bekend als zware machines, zware vrachtwagens, bouwmachines, technische uitrusting, zware voertuigen of zware hydraulica. Ze bestaan meestal uit vijf uitrustingssystemen: uitrustingsstuk, tractie, structuur, aandrijflijn, besturing en daarnaast informatie. Zware apparatuur functioneert door het mechanische voordeel van een eenvoudige machine, waarbij de verhouding tussen toegevoerde kracht en uitgeoefende kracht wordt vermenigvuldigd. Sommige apparatuur gebruikt hydraulische aandrijvingen als primaire bron van beweging. (bron: wikipedia)

Copyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links