Bouwmachines, Materieel & Gereedschappen

Over machines, materieel en gereedschappen voor de bouw, infra, constructie, civiele techniek en industrie met een overzicht van fabrikanten en leveranciers. Hoewel het aanschaffen van machines en materieel aantrekkelijk kan lijken, is huren soms voordeliger. Als het werk klaar is, wordt de machine weer ingeleverd of opgehaald, ben je er vanaf en heb je er geen omkijken meer naar. Bovendien kun je er bij een betrouwbare verhuurder van uitgaan dat ze een goede machine verhuren en neemt het verhuurbedrijf vaak het transport en het onderhoud op zich.


Voor een internationaal overzicht van handelaren in gebruikte machines en gebruikt materieel zoals wielladers, graafmachines, verreikers, dumpers en schovels, linken wij door naar de website machinerytraders.online. Handig voor wie op zoek is naar een 2e hands aggregaat, betonmixer, bouwdroger, bouwlaser, waterpomp, luchtcompressor of een infra machine voor de grond- wegen- of waterbouw.

Zwaar materieel verwijst naar zware voertuigen, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van bouwtaken, meestal voor grondwerkzaamheden. Ze staan ook bekend als zware machines, zware vrachtwagens, bouwmachines, technische uitrusting, zware voertuigen of zware hydraulica. Ze bestaan meestal uit vijf uitrustingssystemen: uitrustingsstuk, tractie, structuur, aandrijflijn, besturing en daarnaast informatie. Zware apparatuur functioneert door het mechanische voordeel van een eenvoudige machine, waarbij de verhouding tussen toegevoerde kracht en uitgeoefende kracht wordt vermenigvuldigd. Sommige apparatuur gebruikt hydraulische aandrijvingen als primaire bron van beweging. (bron: wikipedia)
Machineinfo.nl wordt bezocht door o.a. professionele gebruikers uit de bouw, de grondwerk-sector, de wegenbouw & waterbouw, de agrarische sector, de timmerindustrie en metaalindustrie, handelaren in machines en bouwmachines en door de professioneel ingestelde doe het zelver.
Copyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved
about cookiesmetatags.orglinks