diamantzaagbladen


Evolution diamantzaagbladen

Overzicht van diamantzaagbladen passend in machines van het merk Evolution
Evolution typenummer afmeting
Disccut 1
305 x 25,4 mm
Disccut 3052EU
305 x 20/22,2 mm
FK3014
125 x 22,2 mm
FK6522
230 x 22,2 mm
     ZAAGBLADEN & GADGETS

Evolution heeft zich traditioneel gespecialiseerd in droge staalsnijtechnologie en heeft gepionierd op het gebied van geavanceerde TCT-zagen die staal snijden. Door het gebruik van deze knowhow en ervaring heeft Evolution deze technologie ontwikkeld in een reeks multipurpose zagen die zowel hout en aluminium als staal snijden. Daarnaast heeft Evolution enkele machines in het programma voor het zagen van steen en beton.

evolution diamond saw blades

Evolution Powertools

contact by their website: www.evolutionpowertools.com

Evolution DISCCUT1
Evolution DISCCUT1 motorzaag met 300mm zaagblad

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een diamantzaagblad met de juiste diameter en asgat. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk op te vullen met opvulringen.

Diamantzaagbladen zijn er in diverse uitvoeringen. Voor het zagen van tegels, van wandtegel tot ceramische vloertegel, worden vaak zaagbladen met doorlopende diamantering gebruikt. Bij het zagen in steen, beton, asfalt en veel natuursteen worden gesegmenteerde diamantzaagbladen gebruikt. Bij een blad van hoge kwaliteit en standtijd zijn deze segmenten lasergelast.

Niet alleen de kwaliteit en de hoeveelheid van het gebruikte diamant bepalen de standtijd van een zaagblad. Ook de samenstelling van de bindlaag waarin de diamant zit opgesloten is belangrijk. Deze samenstelling bepaald de toepassing waarvoor het blad geschikt is; voor harde- of zachte materialen of ergens er tussen in (universeel)

Een goed zaagblad blijft stabiel zagen, ook bij langdurig zaagwerk "meters maken". Denk hierbij aan de motorzaag. Bladen die gaan "zwabberen" slijten niet alleen snel, ze veroorzaken ook slijtage aan de lagers van de machine waarin ze zijn geplaatst. Bovendien is zoveel mogelijk trillingsvrij werken ook beter voor degene die met de zaagmachine werken moet.

Overzicht diamantzaagbladen


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links