diamantzaagbladen


Feramo diamantzaagbladen

Overzicht van diamantzaagbladen passend in machines van het merk Feramo
Evolution typenummer afmeting
MF1001, SHZ1001
180 x 22,2 mm
Diapro 300
300 x 30 mm
Diapro 350
350 x 25,4 mm
Feclip 3001
300/350 x 25,4 mm


ZAAGBLADEN & GADGETS

FeramoTools is een merk van specialistisch oppervlakte bewerking gereedschap, wat geleverd wordt aan bedrijven en professionele gebruikers. Alduro Trading B.V. gebruikt het merk FeramoTools als handelsnaam en is een groothandel van professionele oppervlaktebewerking producten en diverse andere gereedschappen en machines.

feramo diamond saw blades

Feramo Tools
Lelystad
The Netherlands

website: www.feramotools.nl

steenzaagtafel feluma 1000
Steenzaagtafel Feluma 1000, een allround steen- tegelzaagmachine met een vast werkblad en een zaagdiepte tot 115mm.

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een diamantzaagblad met de juiste diameter en asgat. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk op te vullen met opvulringen.

Diamantzaagbladen zijn er in diverse uitvoeringen. Voor het zagen van tegels, van wandtegel tot ceramische vloertegel, worden vaak zaagbladen met doorlopende diamantering gebruikt. Bij het zagen in steen, beton, asfalt en veel natuursteen worden gesegmenteerde diamantzaagbladen gebruikt. Bij een blad van hoge kwaliteit en standtijd zijn deze segmenten lasergelast.

Niet alleen de kwaliteit en de hoeveelheid van het gebruikte diamant bepalen de standtijd van een zaagblad. Ook de samenstelling van de bindlaag waarin de diamant zit opgesloten is belangrijk. Deze samenstelling bepaald de toepassing waarvoor het blad geschikt is; voor harde- of zachte materialen of ergens er tussen in (universeel)

Een goed zaagblad blijft stabiel zagen, ook bij langdurig zaagwerk "meters maken". Denk hierbij aan de motorzaag. Bladen die gaan "zwabberen" slijten niet alleen snel, ze veroorzaken ook slijtage aan de lagers van de machine waarin ze zijn geplaatst. Bovendien is zoveel mogelijk trillingsvrij werken ook beter voor degene die met de zaagmachine werken moet.

Overzicht diamantzaagbladen


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links