diamantzaagbladen


Lissmac diamantzaagbladen

Overzicht van diamantzaagbladen passend in machines van Lissmac
Lissmac typenummer afmeting
ATS400
350/400 x 25,4 mm
DTS400
400 x 25,4 mm
DTS600
600 x 25,4 mm
DTS700
700 x 60 mm
DTS1000H
900/1000 x 60 mm
DTS420-N
1000 x 60 mm


ZAAGBLADEN & GADGETS

LISSMAC Maschinenbau GmbH is een machinebouwer met een zeer breed pakket. Er worden machines gemaakt voor de metaalbewerking, voor industriele processen, voor de bouw en ook voor de wegenbouw. Op het gebied van diamantgereedschap kom je Lissmac, op de bouw en de wegenbouw, tegen met diamant kernboormachines, beton- en steenzaagmachines, vloerzaagmachines en asfaltzaagmachines.

lissmac diamond saw blades

LISSMAC Maschinenbau GmbH
Lanzstrasse 4
88410 Bad Wurzach
Germany

website: www.lissmac.com

lissmac-dts600
Lissmac diamant tafelzaagmachine voor het zagen van steen en beton.
lissmac-compactcut-300p
lissmac-compactcut-300p.

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een diamantzaagblad met de juiste diameter en asgat. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk op te vullen met opvulringen.

Diamantzaagbladen zijn er in diverse uitvoeringen. Voor het zagen van tegels, van wandtegel tot ceramische vloertegel, worden vaak zaagbladen met doorlopende diamantering gebruikt. Bij het zagen in steen, beton, asfalt en veel natuursteen worden gesegmenteerde diamantzaagbladen gebruikt. Bij een blad van hoge kwaliteit en standtijd zijn deze segmenten lasergelast.

Niet alleen de kwaliteit en de hoeveelheid van het gebruikte diamant bepalen de standtijd van een zaagblad. Ook de samenstelling van de bindlaag waarin de diamant zit opgesloten is belangrijk. Deze samenstelling bepaald de toepassing waarvoor het blad geschikt is; voor harde- of zachte materialen of ergens er tussen in (universeel)

Een goed zaagblad blijft stabiel zagen, ook bij langdurig zaagwerk "meters maken". Denk hierbij aan de motorzaag. Bladen die gaan "zwabberen" slijten niet alleen snel, ze veroorzaken ook slijtage aan de lagers van de machine waarin ze zijn geplaatst. Bovendien is zoveel mogelijk trillingsvrij werken ook beter voor degene die met de zaagmachine werken moet.

Overzicht diamantzaagbladen


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links