diamantzaagbladen


Stihl diamantzaagbladen

Overzicht van diamantzaagbladen passend in machines van Stihl
Stihl typenummer afmeting
TSA230
230 x 22,2 mm
TS410
300 x 20 mm
TS410A
300 x 20 mm
TS420
350 x 20 mm
TS480i
300 x 20 mm
TS500i
350 x 20 mm
TS700
350 x 20 mm
TS800 mm
400 x 20 mm


ZAAGBLADEN & GADGETS

Stihl Corporation werd in 1915 opgericht als een verkoop- en reparatiebedrijf voor elektrische motoren.
Vandaag de dag is Stihl een wereldwijd bekend merk en aktief in meer dan 40 landen. Stihl produceert zijn producten in 10 fabrieken in 8 landen. De producten bestaan uit onder andere diverse types motorzagen, zowel met benzinemotor als elektrisch aangedereven. Maar ook kettingzagen, motortrimmers en andere machines.

stihl diamond saw blades

ANDREAS STIHL AG & Co. KG
D-71336 Waiblingen
Germany

website: www.stihl.com


motorzaag-stihl-ts800-watertender
Stihl ts800 met watertender

Tip!
Plaats zo mogelijk altijd een diamantzaagblad met de juiste diameter en asgat. Afwijkende asgaten zijn gemakkelijk op te vullen met opvulringen.

Diamantzaagbladen zijn er in diverse uitvoeringen. Voor het zagen van tegels, van wandtegel tot ceramische vloertegel, worden vaak zaagbladen met doorlopende diamantering gebruikt. Bij het zagen in steen, beton, asfalt en veel natuursteen worden gesegmenteerde diamantzaagbladen gebruikt. Bij een blad van hoge kwaliteit en standtijd zijn deze segmenten lasergelast.

Niet alleen de kwaliteit en de hoeveelheid van het gebruikte diamant bepalen de standtijd van een zaagblad. Ook de samenstelling van de bindlaag waarin de diamant zit opgesloten is belangrijk. Deze samenstelling bepaald de toepassing waarvoor het blad geschikt is; voor harde- of zachte materialen of ergens er tussen in (universeel)

Een goed zaagblad blijft stabiel zagen, ook bij langdurig zaagwerk "meters maken". Denk hierbij aan de motorzaag. Bladen die gaan "zwabberen" slijten niet alleen snel, ze veroorzaken ook slijtage aan de lagers van de machine waarin ze zijn geplaatst. Bovendien is zoveel mogelijk trillingsvrij werken ook beter voor degene die met de zaagmachine werken moet.

Overzicht diamantzaagbladen


uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved

test
metatags.org
links