Knegt 304G2E tractor

De Knegt 304G2E heeft, afhankelijk van de werkzaamheden, een werktijd 3 tot 6 uur. Met de snellader is hij in 2 uur van 30% tot 80% geladen. De 45pk sterke tractor is voorzien van 2 krachtige elektromotoren, lithium accu, vierwielaandrijving, stuurbekrachtiging en dubbel werkende hydrauliek. Deze compacte en stille krachtpatser is onder andere zeer geschikt voor paardenbedrijven. De trekker kan worden geleverd met, naar keuze, tractorbanden of gazonbanden. Meer kun je zien bij knegt-international.nl
Voor een internationaal overzicht van handelaren in gebruikte machines en gebruikt materieel zoals wielladers, graafmachines, verreikers, dumpers en schovels, linken wij door naar de website machinerytraders.online. Handig voor wie op zoek is naar een 2e hands aggregaat, betonmixer, bouwdroger, bouwlaser, waterpomp, luchtcompressor, een infra machine voor de grond- wegen- en waterbouw of een ander gebruikt materieel.
Machineinfo.nl wordt bezocht door o.a. professionele gebruikers uit de bouw, de grondwerk-sector, de wegenbouw & waterbouw, de agrarische sector, de timmerindustrie en metaalindustrie, handelaren in machines en bouwmachines en door de professioneel ingestelde doe het zelver.
Copyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved
testmetatags.orglinks