Grondverzetmachines

Overzicht van fabrikanten - importeurs van grondverzetmachines voor bouw en infra.

grondverzetmachine

ahlmann-shovel

ahlmann-shovel

Grondwerken in de wegen- en waterbouw

Typische grondwerken omvatten wegen, spoorwegbeddingen, paden, dammen, dijken, kanalen, bermen en het indelen van land. Op deze pagina een overzicht van grondverzetmachines en andere machines voor de infra, zoals graafmachines, knikladers, bulldozers, dumpers en mini-dumpers, voorladers, enz.

CAT-336F-LXE-graafmachine
CAT 336F LXE hydraulische graafmachine

Zware bouwmachines worden meestal gebruikt vanwege de hoeveelheden materiaal die moeten worden verplaatst tot wel miljoenen kubieke meters. Infra, ofwel grondwerk onderging een revolutionaire ontwikkeling met de komst van de zware bouwmachines zoals de lader, de dumptruck, de dragline, de bulldozer, de schranklader, rupslader en wiellader. Net als de scrapers en rupsladers.

Hoewel veel bedrijven in de infra sector een eigen machinepark hebben, wordt er ook veel bouwmachines ingehuurd. Vaak gebeurt dit bij hiering gespecialiseerde verhuurbedrijven die behalve infra-machines ook andere zaken op voorraad hebben voor de grond-, wegen- en waterbouw, zoals rijplaten, schotten, pontons en damwand.industries

lees meer onder de advertentie
uw bedrijf gratis vermeld op machineinfoCopyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved


metatags.org
links